Buro WerkWijzer zijn Marc Arendsen, Karin Pranger, Ap van Gameren en Judith Takens

Marc Arendsen

Marc Arendsen is gecertificeerd register arbeidsdeskundige, casemanager en re-integratie-adviseur. Marc houdt zich vooral bezig met arbeidsdeskundige onderzoeken en verzuimbegeleiding bij opdrachtgevers in heel Nederland. Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/marcarendsen

Karin Pranger

Karin Pranger is volledig gecertificeerd loopbaanadviseur (NOLOC) en is vooral sterk in het coachen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Keuzes maken en werken aan verandering zijn thema’s waar zij graag mee aan de slag gaat. Daarnaast is zij ook heel ervaren in het bemiddelen naar werk. Karin heeft ervaring als HR adviseur en recruiter en kan daardoor ook als werkgever naar een klant kijken. Ze kent ook de “andere kant” van de tafel. Door haar werk bij Career Center Twente is zij goed bekend met de regionale werkkaart.
Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/karinpranger

Ap van Gameren

Ap van Gameren is gediplomeerd re-integratiebegeleider en loopbaanadviseur, en heeft jarenlange ervaring op het gebied van loopbaanadvies, gedwongen en vrijwillige mobiliteit, outplacement, burn-out begeleiding en arbeidsmarktbemiddeling. Hij was hoofd van het Centrum voor Employability en Externe Bemiddeling van de Koninklijke Marine en vervolgens re-integratiebegeleider voor Defensie. Ap gaat uit van de veerkracht en mogelijkheden van de mens, hij is geen adviseur/coach met een rugzak vol oplossingen maar helpt mensen hun eigen oplossingen en kansen te vinden. Naast zijn werkzaamheden voor Buro Werkwijzer verzorgt Ap, als vrijwilliger bij de Stichting Onbekende Helden, trainingen en workshops voor Veteranen.
Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/apvangameren    

Judith Takens

Judith Takens is een NOLOC gecertificeerd loopbaanadviseur met veel ervaring in loopbaancoaching, re-integratie 2e spoor en outplacement. Zij heeft gedurende haar loopbaan, waarin zij ook als recruiter en intercedente werkzaam was, een groot Twents netwerk opgebouwd. Zij heeft veel kennis en ervaring in het succesvol verwerven van een baan wanneer sprake is van een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Haar werkwijze kenmerkt zich door te denken in kansen en mogelijkheden en transparant en pragmatisch te zijn. Zij stimuleert en ondersteunt mensen om eigen initiatief te nemen.
Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/judithtakens

Buro WerkWijzer staat voor ruim 15 jaar ervaring op het gebied van re-integratie, outplacement, sociale zekerheid en verzuim/arbeidsongeschiktheid. Wij streven naar schadelastbeperking voor alle partijen op zowel financieel als emotioneel gebied. Dit doen wij door heldere en concrete adviezen waardoor alle partijen exact weten waar ze aan toe zijn en welke stappen ze moeten gaan zetten. Wij wijzen u de weg!

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact