2e spoor re-integratie

2e spoor re-integratie houdt in dat voor een langdurig arbeidsongeschikte werknemer op zoek wordt gegaan naar een passende functie buiten het eigen bedrijf (2e spoor). Deze vorm van re-integratie is aan de orde als een arbeidsdeskundige geconstateerd heeft dat er geen passende mogelijkheden bij de oorspronkelijke werkgever (1e spoor) zijn.

re-integratie

2e spoor re-integratie door Buro WerkWijzer

Buro WerkWijzer voert in opdracht van zowel kleine als zeer grote werkgevers re-integratietrajecten uit. Buro WerkWijzer biedt een praktisch en resultaatgericht re-integratietraject aan, waarbij we samen met de werknemer op zoek gaan naar een passende functie bij een nieuwe werkgever. Daarbij is elk traject maatwerk en afgestemd op de werknemer.

Na een grondige intake stellen we een bemiddelingsplan op dat is afgestemd op de besproken wensen en doelstellingen. Via een concreet, persoonlijk stappenplan begeleiden wij werknemer naar het uiteindelijke doel: een nieuwe en passende baan. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de afspraken die met u als werkgever zijn gemaakt en houden we u gedurende het traject op de hoogte van de voortgang.

Contact

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact